Изпрати запитване
Запитване за Идеи за разнообразяване на апартамента. - Недвижими имоти Велико Търново -
1000 оставащи символи

GSM: 0896 755 778

e-mail: office@bolyarskiimoti.com


Търси имот

Цена в EUR

0
250 000

Трябва да признаем че повечето апартаменти са скучни. Бели стени, мокети и остарели шкафове в кухнята и банята. Ако вашият апартамент също попада сред скучните, защо да не го направите по- приятен и уютен? Ето няколко идеи:

Боядисайте една от стените на всекидневната в различен цвят. Правилно подбран, цвета придава свежест и настроение. Разбира се, ако сте под наем, първо обсъдете това със собственика, за да разберете дали е позволено това. Така ще сте сигурни, че няма да се разделите с част от депозита си след това.  

Ако не можете да боядисате стената, закачете няколко картини или плакати. Изберете си тематика и закачете няколко постера.

Добавете повече светлина в стаята.  Много апартаменти не са осветени добре и добавянето на светлина може да направи разликата между скучен и уютен апартамент. Една или две лампи  с ефект на приглушаване на светлината могат наистина да променят атмосферата.

Сложете растения или цветя по ъглите на стаята. Понякога едно едно цвете може да промени цялостния вид на стаята и да я направи по приятна. Разбира се не забравяйте да го поливате и да се грижите за него редовно.

С тези леки на пръв поглед подобрения и допълнения не изискващи голям бюджет, можете да превърнете апартамента в едно доста по- приятно място за живеене.