Изпрати запитване
Запитване за Съвети за малък апартамент. - Недвижими имоти Велико Търново -
1000 оставащи символи

GSM: 0896 755 778

e-mail: office@bolyarskiimoti.com


Търси имот

Цена в EUR

0
250 000

Обикновено живеенето в апартамент или къща под наем, означава че ще разполагате с малка спалня и недостатъчно място за багажа си. Тенденцията напоследък е жилищата да се строят с все по- големи и просторни дневни, което намаля мястото за останалите помещения. Ако имате и съквартиранти, мястото с което ще разполагате става още по- малко и разпределението на нещата ви става по- трудно. Разбира се, ако живеете в просторен апартамент с две спални или многостаен апартамент, тези проблеми няма да съществуват при вас. Но много по- често се срещат двустайните апартаменти и тези с една спалня.  И така какво да правим с нещата, за които няма достатъчно място?

Помислете за гардероба си

Време е да помислите как можете да съберете всичките си дрехи в малкия гардероб, с който разполагате. Махнете всички дрехи, които не сте носили в последната 1 година, защото най- вероятно няма да ги облечете повече и само ще заемат излишно място. Всички дрехи, които са ви прекалено малки или прекалено големи трябва да се махнат също. Износените дрехи също.  Ако сте на път да си купите нови дрехи, също помислете дали имате нужда от тях. Ще ги носите ли редовно или просто ще стоят закачени в гардероба? Така може да спечелите място за дрехите и нещата от които наистина имате нужда, а и да спестите малко пари.

Използвайте стените

След като не разполагате с място на пода, използвайте правилно стените на апартамента. Сложете закачалки и шкафове на тях и така ще направите още място за нещата си, без да натрупвате кутии и кашони по пода. Закачете рафт близо до спалнята си и така няма да имате нужда от нощно шкафче. Също вместо да слагате голяма нощна лампа на пода, монтирайте една по- малка на стената.

След като вече сте се отървали от ненужните дрехи и вещи, идва въпроса къде да държим нещата, които използваме по- рядко, но все пак са ни нужни?  Мястото под леглото е идеално за тази цел. Там можете да складирате дрехите, които не носите през текущия сезон и предметите, които ползвате от време на време.

Имате един или повече куфари? Използвайте и тях, не ги дръжте просто празни и заемащи място. Напълнете ги с излишните дрехи и вещи, като така ще печелите още място в гардероба си.