Изпрати запитване
Запитване за Четири причини да не купувате най- скъпата къща в квартала. - Недвижими имоти Велико Търново -
1000 оставащи символи

GSM: 0896 755 778

e-mail: office@bolyarskiimoti.com


Търси имот

Цена в EUR

0
250 000

От много време се опитвате да намерите идеалния дом за вас и ето го - перфектния имот! Има точния брой спални, идеален размер, много добра архитектура, градина, басейн, всичко е страхотно. Обаче цената е по-висока от цената на всички други имоти в квартала?

Това е възможност, която се явява веднъж в живота на човека нали?

Не бързайте!!! Специалистите по недвижими имоти имат да ви кажат няколко неща, за които е хубаво да помислите: Най-хубавата къща в квартала, може да не ви постави в най-добрата позиция.

Ще изброим 4 довода, за които да помислите:

Довод 1 - Купувайки най-добрата къща в квартала, означава, че нейната цена ще се покачва много бавно.

Не купувайте най-хубавата къща в квартала!

Ако се сравни движението в цената на най-хубавата къща в квартала, с най-лошата, ще забележите, че най-добрия имот много бавно променя цената си. Причината за това е, че дори малка промяна на най-лошия имот, ще се отрази положително в цената. Но колкото и промени да правите по най-хубавия имот, трудно ще забележите разлика в цената. Може да видите най-лошия имот в квартала да си увеличи цената с 20-30%, докато най-хубавия може да отрази промяна от едва 5%.

Довод 2 - Купувайки най-добрата къща в квартала ще се окаже много трудно за продаване някой ден

Може би вие се нанасяте за цял живот или поне за дълъг период от време. Много хора не осъзнават, че може да настъпят драстични промени в техния живот. Може да се наложи да се преместят в друго населено място зареди кариерата си, внезапна промяна в семейния статут или проблеми с доходите. Подобни промени налагат много често бърза продажба на имот. Повечето хора се целят да си купуват имоти на средна цена и по-трудно се намират купувачи за топ имоти, освен ако не се свързват с професионалисти като екипа на Болярски имоти. Разгледайте дали имота е обграден от непривликателни постройки. Винаги проверявайте какви са съседните постройки, защото някой ден това ще окаже влияние при продажба.

Довод 3 - Купувайки най-хубавия имот в квартала няма да промени цените на другите имоти.

Никой не може да гадае какви ще са цените на останалите имоти. Никой няма вълшебна топка, която да каже, че след години, най-хубавия имот на висока цена, ще се окаже най-доброто нещо, което сте направили. Имайте на предвид, че понякога има спад в цените на имотите и дори може да се окаже, че нямате съседи, защото останалите имоти не са заселени.

Довод 4 - Купувайки най-скъпия имот, означава, че ще изисква и най-сериозна поддръжка, която означава допълнително разходи. Не забравяйте, че когато купите имот, вие започвате да се грижите за него. Поляната няма да се окоси сама, оградата няма да се обновява сама, дограмата няма да е вечно бяла, ако вие не се грижите за нея. Всички препоръчват да се свързвате със специалисти, които може да ви насочат спрямо вашите нужди към точния имот.

Екипа на Болярски имоти може да ви помогне да направите правилния избор.