Изпрати запитване
Запитване за Въпроси, които да зададем на бъдещ наемател – 2 част. - Недвижими имоти Велико Търново -
1000 оставащи символи

GSM: 0896 755 778

e-mail: office@bolyarskiimoti.com


Търси имот

Цена в EUR

0
250 000

 А това е и продължението на предишната статия, в която ви изброихме няколко важни въпроса, които е добре да зададете на кандидат наемателите на вашето жилище:

·         Въпрос 5: Колко човека ще ползват жилището?

Този въпрос ще ви даде яснота колко човека ще живеят в апартамента ви. Повече хора, означава по- голям шанс да повредят или счупят нещо, след което на вас ще ви се налага да правите ремонт. Не трябва да се пренебрегва и факта че, повече хора, означава по- труден за поддръжка имот- от гледна точка на чистота и подреденост. След този въпрос ще добиете първоначална представа как ще се експлоатира вашето жилище.

·         Въпрос 6: Имате ли контакт с предишни наемодатели?

Един разговор с предишен наемодател на кандидата може да ви даде доста отговори за това как живее, как чисти, как поддържа жилището което обитава бъдещия ви наемател. Ако човекът е честен с вас и няма какво да крие, е по- вероятно да ви даде контакт на предишен негов наемодател.

·         Въпрос 7: Имате ли домашен любимец?

Също важен въпрос, касаещ чистотата и състоянието на обзавеждането в жилището. Ако наемателя има малък домашен любимец – рибки, заек, хамстер например- можете да сте по- спокойни. Но ако има котка или куче, могат да нанесат по- големи щети върху мебелировката- диван, столове, шкафове. Съвпадането на отговора на този въпрос с вашите изисквания, може да направи избора ви между кандидат наемателите доста по- лесен.

·         Въпрос 8: Имате ли вие въпроси?

Много важен въпрос, който със сигурност трябва да зададете на всички кандидат наематели. Така ще разберете всички изисквания и особености на отсрещната страна към жилището и към вас и няма да останете изненадани след това, защото не сте уточнили някои подробности около отдаване на апартамент под наем.

Всички тези въпроси са важни сами по себе си и най- добрия вариант е да зададете и получите честен и искрен отговор на тях. Така процесът на отдаване на жилището ви под наем ще ви се стори по- лесен. Ако изпитвате неудобство или се притеснявате от директен разговор с кандидат наематели, ние от екипа на Болярски Имоти ще ви помогнем да разберете нужната информация от тях. През целия период на отдаване под наем на имота ви сме готови да ви съдействаме и да ви окажем помощ при възникване на въпроси.